Luento, jossa valkotaulut ja ruokaa

Minä ja kaverit olimme luennolla jossa aihe oli miten voimme inspiroida muita. Luennoitsija, muistan että hänen nimi oli Ann-Kristin, puhui. Hänen takana olivat suuret valkotaulut. Taulut olivat täynnä lainauksia, tunnetuista henkilöistä ja kirjosta, entisestä nykyaikaan.
Valkotaulut olivat täynnä sitaatteja kuten Carpe diem – Tartu tilaisuuteen ja Sum quod sum – Olen mitä olen. Mitä valkotauluille oli kirjoitettu, ei ollut kovin mielenkiintoista, mutta mitä Ann-Kristin kertoi, oli sen mielenkiintoisempaa. Hän puhui muun muassa siitä, kuinka hän, samanlaisen luennon jälkeen, muutti elämänsä ja koulutti itsensä sosiaalipsykologiksi. Tämä antaa mahdollisuuden työskennellä kokopäiväisesti sellaisten ihmisten kanssa, jotka ovat menettäneet toivonsa. Ann-Kristinin esityksen lisäksi istuimme eri ryhmissä ja keskustelimme, miten parhaiten tekisimme inspiroidakseen muita.

Koska koko luento ja keskustelut kestivät muutaman tunnin, tarjottiin myös syötävää ja juomista. Syötäväksi saimme jonkinlaista intialaista ruokaa, juotavaksi saimme valita vettä, virvokejuomaa tai viiniä. Edessä olevalle pöydälle, jonka takana valkotaulut Ann Kristin kattoi, laseja ja kannuja jossa vettä, mehua ja jääteetä. Minun puolesta maito sopii intialaiseen ruokaan (joka yleensä on maustettua), mutta tämä ruoka oli todella lievä.

Kaiken kaikkiaan koko päivä oli erittäin hyvä, mielenkiintoinen, pani ajattelemaan, ja ennen kaikkea antoi arvokasta tietoa, josta minulle tulee olla käyttöä pitkään, jos ei koko elämälle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *